FAQ

FAQ

Hvorfor kan man anvende tekstiler fra vaskerierne?
Tekstilerne der bruges på vaskerierne er af meget høj kvalitet, for at kunne holde til både blive brugt så længe som muligt og til industrivask. Ofte er de også miljømærket. Fordi det er vasket mange gange allerede, er det uden rest kemi og nye produkter af dem, kan anvendes direkte uden vask.

Hvorfor kassere vaskeriet tekstilerne?
De kasseres fra vaskeriet af grunden som, at der er gået hul i det, der kommet kuglepen på eller misfarvning. Men en del kasseres også fordi, at kunden skifter farve/form ud på uniformen eller af anden grund udskifter.
Der derfor ofte masser af levetid til bage i tekstilet som materiale, men ikke umiddelbart som det produkt det der.

Hvordan tjekker I kvaliteten?
Hvert enkelt stykke tekstil tjekkes i dag manuelt og vurderes ud fra stik prøver om de egner sig til omsyning til beklædning eller anden tekstilprodukt. Herved opnås en effektiv udnyttelse af ressourcerne i det enkelte stykke tekstil.
Vil du støtte os i, at kunne få endnu mere ud af tekstilerne, søger vi partnere til at få kvalitetsvurdering gjort maskinelt.

Bruger I kun tekstiler fra vaskerier?
I dag gør vi- men målet er, at kunne håndtere tekstiler fra både erhverv og private. Er du interesseret i et samarbejde med os?

Udgivet i FAQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *