Velkommen til Bombus

Bombus er en platform af tiltag, med det overordnede formål, at facilitere godgørenhed med genanvendte tekstiler;  “Doing good with pre-used fabric”

Vi arbejder målrettet med de tre aspekter i bæredygtighed;, miljø- social-  og økonomisk ansvarlighed, for at løfte tekstilerne fra at være affald til mere bæredygtige produkter.

Vores design og produkter udvikles med dig som forbruger. Vi tror på, at produkter man er glad for, bruger man mere og passer godt på. Dine inputs og forslag bliver derfor taget med i designprocessen.

Hvert enkelt Bombus produkt er med til at forebygge produktionen af nyt tekstil. Alt produceres i Danmark og målet er Zero Waste i produktionen. Derfor arbejder vi også sideløbende med udvikling af genanvendelses mulighederne for tekstiler. Ligesom at vi arbejder på, at sikre farvning sker på mest miljøvenlige måde og kun i nødvendigt omfang. Herved sikre vi også, at vores produkter er sikre for dig at bruge uden du først skal vaske dem. Vi ved nemlig godt, at livet er for kort, til at skulle vaske nyt tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *